Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2021 12:15 - Как да стил неутрални шаферски рокли
Автор: kristinafrence Категория: Лични дневници   
Прочетен: 429 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Наистина ли на приятелите ти е нужна една по-скъпа рокля от неонови или неонови шаферки, натъпкана в шкафовете си? Ако наистина искате да направите вашите шаферки ви обичам, помислете за избора на рокли в неутрален тон, който ще бъде по-гъвкав след сватбата си. Не се притеснявайте, че "неутрален" означава скучно - можете да стил шаферски рокли в занижени нюанси по уникални начини, за да им даде една страхотна поглед за вашия сватбен ден.
Нюанси на сивото са били изненадващо популярни за шаферките през последните няколко сезона. Докато цветове като дълбок въглен или шисти сиво не крещят точно празнично, те са станали обичани за тяхната изтънченост и елегантност. Вашите приятели ще харесат сиви рокли специално, защото те не са традиционните шаферски цветове. Вземете рокля от въглен от drab до fab чрез добавяне на интензивни топчета на цвят в цветята и аксесоарите. За лятна соаре ярки цветове като канарско жълто изглеждат чудесно като контраст с дълбок сив оттенък. Закачете жълт органза цвят до кръста на дълъг въглен сив рокля, за да му даде чудат стил. Жълтите цветове като орхидеи, били топки или класически рози ще се открояват красиво срещу неутрална рокля. Ако имате зимна сватба, замести патладжан лилаво с жълти акценти. Представете си приказни лилав велур обличащи обувки със сив рокля - красива!
image
Друг отличен неутрален цвят за шаферски рокли е военноморско синьо. Той е идеален избор за сватба с класическа чувствителност, и определено ще бъде лесно да се носят отново надолу по пътя. Тъмнокожи рокля на коляното дори може да бъде съчетана с яке и се носи в офис, така че е много практично. За да се получи този класически цвят празнична жалба, започнете с елегантни перлени шаферски бижута комплекти. След това донесе в pops на цвят, за да оживява морските рокли. Червено, варено зелено и розово са най-добрият избор за акценти. Червен колан и червени еспадрили ще бъдат скъпи за морски сватба. Или добавете розови жилетки за да navy пържори за сладък вид. Lime зелено с военноморски изглежда свеж и летен. Тя може да се добави под формата на шарени крилото на без презрамки без презрамки faille рокли, или бихте могли да добавите смели вар зелени кристал шаферки комплекти да тече navy шифон рокли за фънки лято поглед.
Шампанското е друг безкраен неутрален за шаферски рокли. Играйте до богатството на цвета с дълбоки шоколадови акценти. Започнете с обикновена рокля от сатен с колонен силует и го използвайте като основа, за да създадете нещо наистина грандиозно. За зимна сватба, какво ще кажете за добавяне на кафява кожа, която се завърже вързани с широк сатен лък на всяка рокля? Слой на потребителски комплекти от шаферски бижута в бронзови цветни кристали, и шоколад кадифе вечерни обувки за един наистина ефектен стил. Ако вашата сватба е през летните месеци, използвайте по-лек метален като бронз, за да донесе богатите тонове на рокли шампанско. Увийте широк obi стил крило около кръста на роклите и пин красива реколта брошки за тях. Шаферките ви ще се чувстват като филмови звезди, вместо обикновени сватбени слуги!
Последната неутрална сянка, за която да се мисли, е слонова кост. В резултат на шаферската рокля на "Пипа Мидълтън" на кралската сватба, ние сме сигурни, за да видите повече булки отиват с рокли от слонова кост за техните придружители. Дръжте погледа много лек и ефирен от стилизиране рокли от слонова кост с букети в най-бледите нюанси на розово и праскова. Шампанско цвят копринени сандали ще изглежда по-малко булчински от съвпадение обувки от слонова кост. Прости перла и кристал шаферски бижута ще бъде перфектното занижено довършителни докосване. Сега знаете - неутрален цвят може да направи много грандиозен изявление.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrence
Категория: Лични дневници
Прочетен: 8831
Постинги: 15
Коментари: 8
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930