Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2020 13:33 - Могат ли жени над 40 да носят ботуши на бедрото?
Автор: kristinafrence Категория: Лични дневници   
Прочетен: 472 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нека започнем с това да се спуснем до непоскърбната и да отговорим на въпроса в заглавието. Могат ли жени над 40 да носят върхове тебе? Отговорът е, разбира се, че могат, но... както и при всяка модна тенденция, трябва да го получите правилно и бедрата високо обувка идва с много конотации, някои добри и някои лоши. Нека да разгледаме историята на бедрото високо ботуш, за да започнем с.

Историята През 60-те и 70-те, бедрото е фантастично изявление на модата. Тя даде на жените много секс апелира, без да отнемат своята репутация "good" и външният вид беше много снежен, много време, носен с класическия над коляното деним пола, например. Тогава бедрото по някакъв начин си спечели репутация, свързана с безразборност и проституция. Редица женски проститутки герои от холивудски филми са били облечени в бедрото висок ботуш, за да представят вида на характера, който режисьорите са искали да представят пред публиката си. Ботушът се превръща в символ на жените с неморален морал и достойнство. През последните години високото ботушче на бедрото е направил огромен се завръща и затова жените над 40 искат да знаят дали могат да се измъкнат с носенето на елемента толкова, колкото една млада жена може, без да се предизвиква твои негативни подразбирания от миналото.
image
Как могат да се носят на бедрата на жените над 40?
Независимо от вашата възраст, наистина стегнат бедрото високо ботуш се носи най-добре от жени с тънък крака. Ако краката ви са къси и бучки става много трудно да се дръпне този стил на добре. Така че, помисли за това първо, повече от всичко останало.
Основният въпрос е, че ние не искаме жени над 40 изглежда като те се опитват да трудно, опитвайки се да бъдат по-млади от това, което са или носят костюм, вместо просто да се наслаждават на модна тенденция. Затова се придържайте към следните правила и ще се оправи:
Избягвайте показването на много плът (мини поли те са не ходя т.)
Тесните дънки са класически и безопасни, както и много удобни и секси Дръжте го просто (избягвайте тези стилове с много украса: дантели, ципове, катарами, цветни шевове, всичко! Класически е ключов и много ласкателно)
Избягвайте патент или лъскави ботуши (ще изглеждате като искате да звезда в порно филм) Тъмните цветове са най-добри, тъй като не привличат вниманието (сиви, кафяви, сини и класическото черно)
Бъдете уверени (ако искате да ги носите, носете ги без да се извинявате за това и се чувствайте комфортно в облеклото си)
Най-важното е: Не ги слагайте, ако се чувствате притеснени от това, което виждате в огледалото. Потърсете различен чифт, който ви кара да се чувствате хладно и спокойно. Ние сме по-добри съдии за това как изглеждаме за останалия свят, отколкото си мислим. Използвай преценката си.



Гласувай:
2



1. rosiela - Защо не?
10.02.2020 18:09
Аз имам такива от черен велур с малко елегантен кант и нося. Кракът ми е строен и на 62, а визията на 40, нямам никакви проблеми с околните, харесват ме.
цитирай
2. shtaparov - Очевидно да.
11.02.2020 01:10
Очевидно да.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrence
Категория: Лични дневници
Прочетен: 8871
Постинги: 15
Коментари: 8
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930