Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2021 05:46 - Насоката за закупуване на рокли за бала
Автор: kristinafrence Категория: Лични дневници   
Прочетен: 73 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.09.2021 05:47


Като аматьорски моден модел, аз наистина се интересувам от модата и днес, бих искал да говоря за това как да изберем подходяща рокля за себе си. Помнете, това е строго написано от собствените ми лични предпочитания. Трябва просто да използвате мненията ми като справка, а също и да разгледате собственото си мнение.
Има две основни неща, които трябва да имате предвид при закупуване на рокля. Първо е височината ти, къса ли си, или средна, или висока? В зависимост от тази променлива можете да разберете каква дължина на роклята трябва да изберете, дали е къса, средна и дълга. Второто нещо е цвета и тонът на кожата ви. Цветът на кожата ви е основна променлива на какъв цвят на рокля трябва да изберете.
Намирането на правилната рокля е много предизвикателно, но също така е много вълнуващ и щастлив момент преди бала. Искате да бъдете фокусирани върху, а бала е сцената, в която се произвеждате като актьор пред много зрители. Ще обобщя някои аспекти на роклите с вашата височина и цвят на кожата, които са двете основни обобщения, за които да се сетите, когато изберете роклята си.
Мога да направя много проста формула въз основа на моите собствени и моделните изживявания на колегите си. Формулата всъщност е наистина проста; кратко е кратко, висок е дълъг, а средата върви и в двата случая. Ако височината ви е по-къса от нормалното, дълга рокля ще ви накара да изглеждате още по-къса. Напротив, ако сте високи и носите супер къса рокля, тя изглежда неловко и неуравновесена. В този случай, трябва да носите дали дълга рокля или коляното дължина къса рокля. Това ще бъде по-добър избор, защото вие и вашата рокля ще бъдат показани по-естествено в правилния монтаж.
Ако сте средно височина човек, можете да отидете или кратко, или дългото. Всички те ще бъдат перфектно снабдени със средната ви височина. Например, тий дължина рокли са един добър пример. Изглежда секси и диво с романтично впечатление. Поради естеството на дизайна си простите цветове не са привлекателни върху него. Най-доброто ви предложение ще бъде избора на цветна или две цветна рокля, която ви дава по-динамичен образ. Може да опитате този тип рокля, ако сте резервирани и спокойни. Понякога трябва да покажете другите си размери въз основа на роклята.
Вторият важен елемент от закупуването на рокли е вашият цвят на кожата. Чистият плътен цвят на кожата върви добре с плътен цвят на роклята, а смесеният или среден тонус на цвета на кожата може да е добър за средни цветни или печатни рокли. Твърдите цветове, които споменавам тук са бели, черни, и червени. Другите смесени или печатни цветове ще бъдат лилави, жълти, сини, тийл, сиви, бордо, сребро, фуксия, или смесени цветове и др. Например, ако кожата ви е или бял, или черен тон, можете да смилате лесно всяка рокля на бала с бели, черни и червени цветове. Тази плътна цветна рокля представлява лицето ви по-изключително, но ако изберете среден или тъп цвят на рокля, цветът на лицето ви ще бъде смесен с цвета на роклята. Няма контраст полза. Това се нарича камуфлажен ефект.
Какво ще кажете, ако имате среден тон на цвета на кожата, като азиатски, латински, европейски, или близкоизточен? Тези видове цвят на кожата индивиди вървят добре със среден тон на цветни рокли като смесени, два тона, или печатни рокли. Вашият цвят на кожата и цветът на роклята ви ще бъдат много по-съвместими без контрастния ефект. Може да изберете по-динамични, цветни и фантазия рокли, които да представят вашия среден тон цвят на кожата повече.
  image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrence
Категория: Лични дневници
Прочетен: 8854
Постинги: 15
Коментари: 8
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930