Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2021 17:11 - Отивате в нова посока с цветни сватбени рокли
Автор: kristinafrence Категория: Лични дневници   
Прочетен: 641 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В Reader"s Digest отдавна имаше една виц за малко момче и майка му, които присъстваха на сватба като гости. Момчето иска да знае защо булката носи бяло. Майката отговаря, че е да се ознаменя с пълното й щастие след като се омъжи; момчето иска да знае защо младоженецът е облечен в черно.
Кой е направил правилата? Защо не можем да си направим цветни сватбени рокли?
В действителност, за жени, които желаят да излязат извън границите на традицията, изборът в цветни сватбени рокли може да бъде доста зашеметяващ. Всъщност, дизайнерите на дрехи са били нежно побутване на сватбата на обществеността към приемане на цвят в сватбени рокли за доста време. Сватбените рокли не са били напълно бели от доста време. Дизайнерите на дрехи са успели да се промъкнат в ярки цветове в поясни, деколтета, бродерия, форма на пръчки, вложка панели - можете да го назове. Те го правят достатъчно дълго, че днес, докато цветни сватбени рокли не са съвсем обикновени, можете да се измъкне с тях.
image
Тъй като избора да се носят цвят на вашата сватба е такова уникално нещо да се направи, много булки да изберете този повод да се опита други видове експериментиране, както добре. Например, те могат да носят (евтина) коктейлна рокля и да твърдят, че всичко това е част от техния смел експеримент. Това е един вид допълнителен бонус също, че те знаят, че те се използват роклята и след това. Някои ще изберат рокли от друга култура, за да бъде особено цветна стари - южните индийски рокли, например трябва да бъдат кестеняви. Тези видове богат цвят в американска сватба може да бъде голям хит.
Обикновено обаче, ако избирате рокля, трябва да сте наясно как жените, които отиват с цветни сватбени рокли, обичат да не отиват твърде далеч. Обикновено те ще изберат нещо леко и скромно - мисля, розово, блус и лавандула. Но и по-дълбоките цветове не са от значение. Понякога булки се опитаха да експериментират с по-дълбоки цветове, както добре. Тези обикновено изглеждат много по-добре в тематични сватби, където всеки се опитва да съответства на избора си на рокля за нещо като тропическа тема или цвете тема.
Докато обикновено получите големи цветни рокли във всеки булчински магазин тези дни, може да откриете, че сватбени магазини все още не са в състояние да се погрижат всичко, което добре тук. Например, ако искате с смело оцветена рокля - нещо в ярко червено например - може да откриете, че те нямат нищо с влак. Ако сте в цветни сватбени рокли за вашата сватба, помисли за поръчка на рокля.



Гласувай:
2



1. rosiela - Чета всичките ви постинги с интерес.
21.03.2021 18:42
Аз обичам модата.
цитирай
2. анонимен - Аз обичам модата. Каква мода бе, ...
21.03.2021 20:17
rosiela написа:
Аз обичам модата.

Каква мода бе,сега има модерни ченета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrence
Категория: Лични дневници
Прочетен: 8890
Постинги: 15
Коментари: 8
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930